futbol1

L’actual equip de govern esmena la totalitat del projecte de reforma d’instal·lacions del camp de futbol.

La gespa artificial s’instal·larà en la segona fase de la reforma.

 

L’equip de govern municipal de Vilafamés modifica la partida per a la instal·lació de gespa artificial que havia pressupostat l’equip anterior per a l’adequació del camp de futbol municipal. El motiu adduït per l’equip actual és que calia cobrir altres fases prèvies a la instal·lació de l’herba artificial. El requisit més importat que calia solucionar és l’obtenció de la llicència d’activitat per al camp de futbol, adequant-lo a la normativa vigent i dotant-lo dels elements necessaris. Aspectes que desconeixia l’exalcalde José Pons, després de molts anys d’experiència com a regidor municipal i com a directiu del club de futbol, segons ha manifestat.

Les modificacions de crèdit s’han hagut de dur a terme per la mala gestió del govern anterior. Una inversió improvisada pel dirigent popular en període preelectoral que no cobria la remodelació integral de les instal·lacions esportives municipals. El projecte actual no és solament un canvi de denominació, sinó un projecte destinat a cobrir totes les carències detectades en vestuaris, accessos, gespa i altres instal·lacions que es troben en una situació penosa. La remodelació es portarà a terme durant dos exercicis pressupostaris.

Malgrat l’esmena a la totalitat del projecte que va avalar l’anterior alcaldia del PP, el grup d’oposició Popular ha votat favorablement a la proposta presentada per l’equip del Pacte del Batle que governa l’Ajuntament de Vilafamés des de les eleccions del maig passat i que està format per regidors del PSPV i de Compromís.

Aprovada pel ple extraordinari de l’Ajuntament de Vilafamés, la modificació pressupostària ascendeix a 163.000 euros. Un desajust en la comptabilitat municipal que, no sols afecta el projecte de reforma del camp de futbol, sinó que va destinada a pagar els deutes pendents de les festes patronals de 2014 i de la passada Mostra “Vilafamés 1900” i a completar partides exhaurides de reparació de camins i vials, jardineria, activitats esportives i culturals, comunicació i promoció turística, com la de les pròximes Jornades Gastronòmiques.

futbol2