Escola01b

 

 

 

 

Des de Triem Vilafamés-Compromís anem a continuar treballant per aconseguir els objectius que ens vam marcar en campanya electoral. Aquesta notícia és l’inici del camí. Mentre altres bramen, nosaltres anem contruint -poc a poc- un millor benestar per a tots i totes.

Una inversió de 50.000 euros per al col·legi de Vilafamés

La Conselleria de Educació i Cultura ha concedit una inversió de 50.000 euros més IVA per a reformar el col·legi Sant Miquel de Vilafamés amb càrrec al pressupost de 2015. La gestió ha donat els seus fruits després de la reunió d’Abel Ibáñez i Pablo Juan, alcalde i regidor de Vilafamés, amb Robert Roig, director territorial de la conselleria. La tramitació i gestió del projecte s’ha realitzat en un temps rècord, a escasses setmanes de la constitució de la junta de govern municipal i la presa de possessió del càrrec territorial.

El projecte de reformes del col·legi elaborat pels funcionaris municipals es va valorar molt positivament per part dels tècnics i responsables polítics d’educació autonòmica. Aquestes obres són una de les primeres mesures de xoc que s’havia proposat l’equip de govern del Pacte del Batle, format pels regidors de PSPV-PSOE i Triem Vilafamés-Compromís.

L’edifici escolar que serà reformat presenta, segons manifesta Pablo Juan, “un abandó molt evident després de més d’una dècada sense realitzar reformes d’adequació i amb un manteniment insuficient. Les reparacions previstes afecten principalment a qüestions de seguretat d’alumnes i mestres, com és el pati i la tanca. Amb la qual cosa estem molt satisfets per dur-ho a terme un dels nostres principals objectius i pel bon acolliment que ha tingut el projecte”.