Longi Emilio PabloTriem Vilafamés-Compromís aconsegueix dos regidors, el PP i el PSOE en perden un i es queden en quatre i tres, respectivament.

Després d’una intensa campanya electoral el PP, encara que ha estat el més votat amb quatre regidors, perd la majoria absoluta. El PSOE perd un regidor i es queda amb tres, mentre que Triem Vilafamés-Compromís amb dos regidors, Pablo Juan Verdoy i Longi Gil Puértolas, serà la clau del govern municipal.

El principal motiu que va provocar el naixement de Triem Vilafamés-Compromís, davant la indiferència aparent de la realitat política i social, era que el nostre poble no podia quedar-se al marge del canvi que s’albirava. Havíem de participar i ho hem fet amb dignitat, a base de treball i d’arguments, posant damunt la taula propostes per a la transformació i fent-les arribar a la gent. Finalment, el 24 de maig s’ha produït el canvi pel qual hem lluitat.

A partir d’ara, s’ha de governar per a tots i s’han de garantir els serveis públics: el dret a la sanitat, a l’educació, a l’habitatge, a la igualtat, al treball, a la informació i a la transparència en les institucions. També hem de combatre la corrupció a tots els nivells, com la que s’ha instaurat a les nostres institucions (Ajuntaments, Diputacions, Generalitat), amb la qual s’ha de fer justícia i s’han de tornar els diners que han furtat. Només així podrem parlar de canvi polític i social al nostre país.

Agraïm a tot el poble per la seua bona acollida quan els hem visitat en campanya electoral. De la mateixa manera felicitem a les altres dues candidatures per la representació obtinguda. Triem Vilafamés-Compromís treballarà per a tots sense tindre en compte la inclinació política de cadascú. Vilafamés primés que res!