vilafHem estat al costat de la gent i continuarem defensant les persones des de les institucions. Triem Vilafamés-Compromís hem presentat un munt de propostes al nostre programa, hem desenvolupat idees amb 30 entrades a la web, les hem difoses per Facebok i a la premsa, hem editat una revista i un vídeo on els candidats expressen opinions sobre política municipal. Tot ho podeu consultar, és exemple de transparència. Hem debatut sobre l’IBI i els valors cadastrals, sobre el nucli antic, el patrimoni el Museu, sobre la falta de transparència i el malgastament municipal, sobre com fomentar l’ocupació, modificar l’economia del poble i crear microempreses, sobre l’associacionisme, el Vilafamés 1900 i els bous, sobre educació, sanitat i agricultura, sobre el perill de la MAT i com regular la urbanització de la Foia, entre altres temes.

Però tot no és parlar i debatre, si arribem al govern municipal amb el vot dels veïns i veïnes de Vilafamés, portarem a terme un pla de xoc immediat que consistirà en:

1.     Per al nou curs escolar es repararà el pati i altres instal·lacions del col·legi públic Sant Miquel per la seguretat i benestar dels xiquets, xiquetes i mestres, i la tranquil·litat de pares i mares.

2.     Crearem beques de menjador i d’activitats perquè cap alumne quede exclòs per motius econòmics.

3.     En la primera setmana, demanarem una auditoria als comptes de l’Ajuntament per esbrinar en què s’han gastat els diners dels contribuents i si hi ha deutes pendents. Exigirem transparència i comportament ètic dels dirigents.

4.     Promourem l’emprenedoria, el cooperativisme, els autònoms i les PIMES perquè generen ocupació de qualitat i riquesa productiva.

5.     Crearem una Regidoria d’Associacions per a donar suport a les iniciatives que suposen un benefici per al poble.

6.     Declararem Vilafamés lliure de la línia de molt alta tensió (MAT).

7.     Defensarem i millorarem el servei públic de sanitat a Vilafamés

8.     Revisarem els valors cadastrals i aplicarem un IBI més just.

9.     Demanarem a Mònica Oltra, com a diputada o com a presidenta la Generalitat, que tinga en compte Vilafamés en tots els aspectes en els quals l’administració ens ha tingut oblidats.

Tot això serà possible amb el teu vot (municipal i autonòmic) per a Triem Vilafamés-CompromísAjuntament 001