Pablo alcaldable

Carta oberta de Pablo Juan Verdoy, candidat de Triem Vilafamés-Compromís

Com a cap de llista de la candidatura Triem Vilafamés-Compromís vull agrair el tracte dispensat en la campanya que hui finalitza. Ens heu rebut amb les portes obertes i amb un somriure en aquesta festa de la democràcia. En el meu record queden moltes històries i anècdotes personals que mai oblidaré. Molts de vosaltres heu assistit als actes que hem programat aquestos dies i ens heu donat ànims per treballar pel bé comú.

Durant les últimes setmanes hem mantingut reunions amb més d’una vintena d’associacions. De totes hem rebut consells, aclariments, suggeriments i una bona disposició per a col·laborar estretament la pròxima legislatura. Ha estat un treball molt intens, però que ens ha servit per a polsar millor l’opinió de la gent i fer un diagnòstic precís de les necessitats de Vilafamés.

Sóc la cara visible d’un equip molt compenetrat i dinàmic que estima el seu poble i que, al llarg de mig any, ha anat construint a poc a poc aquest projecte polític de futur. No sols els candidats sinó el grapat de gent que hi ha darrere i que ha demostrat una gran capacitat de treball, sense els quals Triem Vilafamés no haguera arribat fins ací.

Independentment del resultat electoral volem donar-vos les gràcies. Els pròxims quatre anys es presenten apassionants. És un repte que volem assolir amb valentia. No et quedes fora. Participa i vota l’opció que millor et represente.

Pablo Juan Verdoy, candidat a l’alcaldia per Triem Vilafamés-Compromís

IMG_4867a