IMG_0021“És necessari traure el màxim profit a la declaració de BIC“, Pablo Juan Verdoy.

Els principals candidats autonòmics de Compromís han aprofitat el cap de setmana i la celebració de la Mostra de la Vida Tradicional VILAFAMÉS 1900 per visitar el poble junt amb els candidats municipals de Triem Vilafamés-Compromís. Divendres, Marta Sorlí; dissabte, Vicent MarzàBelén Bachero, i el diumenge Mònica Alvaro i Carles Mulet va donar suport als candidats locals, els quals van aprofitar mostrar l’impressionant nucli antic del municipi.

IMG_0038

Des de Triem Vilafamés es va valorar molt positivament la implicació veïnal en este esdeveniment que, a més d’ajudar a conéixer oficis i escenes del segle passat, també és una ocasió única per donar a conéixer el poble.

Segons Pablo Juan Verdoy, candidat a l’alcaldia per Triem Vilafamés-Compromísen estes ocasions, la gent se sorprén del nostre cas antic, cal recordar que justament estem celebrant el desé aniversari com a Bé d’Interés Cultural (BIC), i per això pensem que és necessari traure-li el màxim profit a esta declaració. La nostra intenció és crear una futura regidoria que impulse la redacció d’un Pla Especial per al centre històric del poble, amb l’assessorament extern d’experts qualificats que desinteressadament vulguen opinar sobre aquesta ambiciosa actuació. Cal promocionar la nostra condició de BIC amb cartells situats estratègicament. Volem impulsar el soterrament del subministrament elèctric i telefònic, com han aconseguit altres pobles turístics castellonencs també amb encant especial.