Pablo Juan Verdoy participarà en el debat per millorar el nucli antic

Pablo Juan Verdoy participarà en el debat per millorar el nucli antic

 

Pablo Juan Verdoy, candidat a l’Alcaldia per Triem Vilafamés: Compromís, ha confirmat l’assistència al debat que se centrarà en les propostes de millora del conjunt històric. La finalitat del debat és donar veu a les tres candidatures municipals perquè expressen quines propostes relacionades amb el centre històric del poble i el seu entorn ofereixen. La bellesa i riquesa arquitectònica del nucli antic de Vilafamés gaudeix del títol oficial de BIC (Bé d’Interés Cultural), gràcies al qual s’ha pogut adherir al club de “Uno dos pueblos más bonitos”.

Els caps de llista PP i del PSOE, a hores d’ara, encara no ha comunicat si participaran personalment en la taula informativa o delegaran en una altra persona de la candidatura. L’acte, organitzat per l’associació d’Amics del Casc Antic tindrà lloc demà dissabte, 25 d’abril, a les 11.45 h, al Local Jove (Escola de Música de la Roca).

 

Arxivat en: Cultura i Educació, General, Poble

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *