Triem Vilafamés-Compromís presenta l’equip encapçalat per Pablo Juan Verdoy per recuperar l’ajuntament per al poble.

Una seixantena de persones es van reunir a Vilafamés per presentar l’equip que conforma la candidatura Triem Vilafamés: Compromís.

Triem Vilafamés: Compromís  compta amb una potent llista de veïns i veïnes del municipi implicats en diversos àmbits de la vida cultural, associativa festiva i veïnal del poble. El candidat a l’alcaldia de la formació és Pablo Juan Verdoy, doctor en Estadística, llicenciat en Ciències Químiques i diplomat en Magisteri Musical. Actualment és professor de Estadística en el Departament de Matemàtiques de la UJI, on exerceix des de 2002. També és ambaixador de l’UJI amb Mèxic. Ha treballat en el sector ceràmic, en el laboratori de control en Ceraca S.A. i en assistència tècnica i comercial en FERRO a Xina, Indonèsia i Corea del Sur.

Ha publicat diferents articles d’investigació en prestigioses publicacions com  Revista Catalana de Geografía, Enviromental Modelling & Software, i  ha presentant gran quantitat de treballs a congressos internacionals en projectes de la Universitat i del Ministeri d’Educació. Actualment treballa en el projecte “Noves famílies de processos puntuals espai-temporals amb intensitats procedents de camps aleatoris”

A Vilafamés, ha format part de la junta de l’AMPA i de l’Associació Cultural la Roca, d’on també forma part de la Banda de Música la Lira com a músic.

Pablo Juan Verdoy va exposar anit que assumia amb compromís, valentia i il·lusió la responsabilitat que comporta optar l’alcaldia “El repte és ambiciós perquè es tracta d’impulsar les iniciatives que Triem Vilafamés proposem en un programa electoral obert i participatiu, i tinc al  meu costat un equip que treballarà per les persones al llarg de la pròxima legislatura, pel desenvolupament socioeconòmic, el progrés i el benestar del nostre poble” Pablo ha manifestat que “el meu pas per l’ajuntament no serà una professionalització, ni tinc intenció de quedar-me per sempre,  sinó que serà una etapa personal dedicada al servir al poble, limitada en el temps”.

Triem Vilafamés: Compromís confia en acabar en l’etapa del bipartidisme i les majories absolutes i tornar el poder de decisió del dia a dia del municipi als veïns i veïnes. El candidat a l’alcaldia de Vilafamés va remarcar qeu les prioritats també són transparència i participació. En la presentació es va comptar amb els candidats autonòmics per Castelló Vicent Marzà, Marta Sorlí i Carles Mulet.

 

Arxivat en: Poble

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *