L’alcalde de Vilafamés no diu la veritat sobre l’IBI

L’alcalde de Vilafamés no diu la veritat sobre l’IBIVilafames i pla

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, va afirmar dilluns que “l’IBI és un dels temes que més preocupa els nostres veïns i que han sigut molts qui durant aquests quatre anys han fet reclamacions a l’Ajuntament”. Per a continuar dient, de manera electoralista, que “la revisió cadastral es va realitzar l’any 2005 (…) i ha estat obligatori aplicar-lo durant aquests deu anys i no existia cap possibilitat legal de modificar-lo”. Aprofitant que enguany farà 10 anys de la darrera revisió.

Des del col·lectiu Triem Vilafamés: Compromís volem informar a totes i tots els ciutadans del poble que Pons no diu la veritat. No és cert que l’Ajuntament no podia fer res, amb la majoria podia haver rebaixat el coeficient d’aplicació respecte al valor cadastral i, a més, podia haver demanat una nova revisió del cadastre. És completament fals que no es poguera actualitzar durant 10 anys. La revisió dels valors cadastrals pot demanar-se quan l’Ajuntament ho considere oportú.

Aquesta és un altre dels cants al sol de Pons, un exemple d’insolvència i d’afany per recaptar. No ha fet absolutament res mentre ha manat i ara vol escudar-se en la legalitat per a justificar la seua despreocupació pels interessos del poble.

Triem Vilafamés vol deixar clar aquest tema i dir-li que no és temps d’excuses: no ha complit amb els deures d’alcalde.

 

Arxivat en: Comarcal, Economia i Ocupació, General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *